2011 Január

Az oviban megint jó sok program volt, nyílt nap volt először, amikor délelőtt bejöhettek a szülők és megnézhették mit csinálunk. Apu jött be, gyúrtunk a madárkáknak zsírból gombócokat és abba tettünk magokat, utána kivittük az udvarra és ott fellógattuk a fára őket. Volt aztán medvenap is, amikor mindenkinek egy macit kellett bevinnie az oviba és megint a tornateremben mindegyik csoport összegyűlt és a macikkal az ölünkben ültünk és énekeltünk. Nagyon sok maci volt, pici és óriási. Voltunk még a tűzoltóknál is, a tűzoltó bácsik megmutatták a nagy tűzoltó autót. Még a szirénát is bekapcsolták. Megnézhettük hogy jönnek le a tűzoltó rúdon, elég félelmetes volt. De persze nem estek le, mert már nagyon ügyesek.

Anyuci névnapja is ebben a hónapban volt, nagyinál megtartottuk. Szilvi és Totó is itt volt, nem is tudtuk, hogy jönni fognak, csak titokban beállítottak. Volt nagy meglepetés nagyinak, az biztos. Nagypapa tudott csak a titokról, ő ment ki értük a repülőtérre. Nagy partyt tartottunk anyuci névnapján, volt csomó finom édesség, Szilvi nagyon szépen feldíszítette a szobát, Totóval sütött nagyon finom sütiket, muffinokat.

Megtartottuk Ági mama 60. születésnapját is, kapott egy szép csokor rózsát, 60 szálat. Meg még egy csomó virágot és ajándékot. A Fédra meg a Míráék is itt voltak, meg Katiék, Évikéék, mindenki. Nagyon jól sikerült. Ott is aludtunk utána mamánál és anyu segített elpakolni másnap a buli után.

Leave a Reply