2010 November

Anyuci mióta dolgozik, azóta az a rend, hogy apa visz engem az oviba, anyu meg a Petit a bölcsibe. Délután pedig anyu jön értünk, illetve először elmegy Petiért a bölcsibe, aztán értem jönnek az oviba. Petinek nagyon tetszik az ovi, mindig mondja, hogy ő nem akar bölcsibe menni, mindig csak az oviba. De hát majd csak jövőre jöhet, ha már három éves lesz. Már várom, hogy együtt mehessünk. Anyu meg pláne, hogy akkor csak egy helyre kelljen minket vinni-hozni. Már nagyon jókat rajzolok, jó kis foglalkozások szoktak lenni. Megtartottuk az őszbúcsúztatót is.

Apuci vett egy motort magának, így elmentünk egyik nap nagyival együtt Esztergomba. Apu ment előttünk a motorral, mi meg utána az autóval. Pár kört egy parkolóban vitt is minket apu a motorján, nagyon tetszett.

Megtartottuk Bazsinak a 27. születésnapját is nagyiéknál. Petinek a torta tetszett a legjobban, mindig csak el akarta fújni. Utána nem sokkal Erzsi nagyi elutazott Londonba Totóékhoz. Jó sokáig ott lesz, úgyhogy legalább 3 hétig nem fogjuk látni. Télapóra sem jön haza még. Sajnos elég sokat vagyunk betegek, mindig ez a tüszös mandula gyulladás. Olyankor nagyon fáj a torkom és alig tudok beszélni. Józsi bácsihoz szoktunk elmenni, ő egy nagyon aranyos doktorbácsi, főleg hogy mindig kapunk tőle valami csokit vagy rágót. Anyuval szoktunk lenni, ha el tud jönni a dolgozóból, vagy a mamához megyünk, de voltunk már nagyinál is ilyenkor. Peti nagyon örül, olyankor nem kell bölcsibe mennie, de én már eléggé szeretem az ovit, úgyhogy nem olyan jó betegnek lenni. Azt is mindig sajnálom, ha a Trixi Maxima barátnőm beteg. Bár akkor sokat játszom a Lillával meg a Kittivel meg a Blankával. Ők még a barátaim.

Az oviban megtartottuk az őszbúcsúztatót is, ilyenkor az egész ovi, mind a hat csoport összegyűlik a tornateremben, ahol szoktunk tornázni, és ott van az ünnepség. Énekelünk együtt az óvó nénikkel.

Leave a Reply