2009. Október

A hónap közepén voltunk a Mátrában a vízgáti házban. Ott voltak a Sz. Laciék, a Feriék a kis Levivel, meg mi. Kerestem a mókusokat, de sajnos nem találtam meg őket. Első nap nagyon szép idő volt, de második nap sajnos esett, de azért vonatoztunk egy kicsit.

Petike napról napra ügyesebben mozog, már lépeget, ha fogjuk a kezét. De mikor elengedi a mami neki, gyorsan lehuppan a földre.

Maminak ebben a hónapban sokat kellett doktor bácsihoz járnia, mert a hónap végén megműtik a köldöksérvét. Nagyon sajnálom szegényt, mindig simogatom neki, hogy ne fájjon. De biztos nem lesz semmi baj.

Voltunk egyik vasárnap a lányoknál Tápiószecsőn Ági mamával, meg Ritával, meg Sanyival. Nagyon örültünk nekik, ők is hogy meglátogattuk őket. Elmentünk sétálni egyet a környékre, bár jó hideg volt. Peti nagyon hisztis lett, mert nem akart a babakocsiban ülni, és tolni sem akarta, hanem négykézláb akart mászni a földön, de hát hideg volt és nem lehetett. Így hamar visszamentünk a házba.

Hónap végén megműtötték a mami köldökét, én addig Ági mamánál voltam, majd egy hétig a mamival együtt ott laktunk Ági mamánál. Peti 4 napot volt Erzsi nagyiéknál. Jól éreztük magunkat a mamánál, de már jó volt hazajönni. Apuci minden nap meglátogatott minket, már nagyon hiányoztunk neki, mondta, hogy rossz volt egyedül aludni egy hétig, de biztos örült is kicsit a csendnek.

Leave a Reply