2009. 16. HÉT

Hétfőn Húsvét hétfő volt, akkor Erzsi nagyihoz mentünk ebédre, de csak mi voltunk ott, mert a Bazsiék sajnos előző nap tudtak menni, így nem találkoztunk. Viszont nemsokára jön Tom megint, már nagyon várom. Jó nagyot nőtt ő is már.

Kedden itthon voltunk délelőtt, aztán átmentünk Ági mamához és én ott aludtam délután. Apuci jött értem este, mert anyuci ment táncolni, Peti meg ott maradt Ági mamánál és anyuci oda ment aludni este, csak másnap reggel jöttek együtt haza.

Szerdán voltunk az oviban, ahova fogok járni, úgy hívják, hogy Bóbita óvoda. Nagyon sok kisgyerek játszott az udvaron, én is akartam, de nem mehettem be. Majd május elején lesz a beiratkozás, remélem januártól, mikor betöltöm a 3. évet, mehetek, és lesz hely. De lehet, hogy csak jövő szeptemberben sajnos. Pedig már nagyon várom.

Csütörtökön elmentünk Vecsésre, cipőt akartunk nekem venni, de sajnos nem volt a méretemben, viszont jövő héten majd hoznak és akkor megint kimegyünk. Délután Ági mamánál aludtam, anyuci ment be a munkahelyére, aztán apu jött értem este. Petike ott maradt Ági mamánál.

Pénteken délelőtt én is átmentem Ági mamához, addig anyuci elment vásárolni, meg otthon takarított. Délután jött hozzánk az Ancsa, illetve anyuval átjöttek Ági mamához értem és hazajöttünk együtt. Neki is kisbaba van a pocijában, úgy, mint amikor Petike volt anyuci hasában. Ő is ősszel fog megszületni.

Szombaton itthon voltunk egész nap, délután együtt lementünk négyen sétálni, megnéztük a szökőkutat. Petikének sajnos elég rossz éjszakái vannak, mert jön a második foga és nagyon fáj neki. Anyuci be szokta kenni valami kenőccsel, vagy mézzel, akkor kicsit jobb szokott lenni neki. Nagyon sajnálom szegénykét, remélhetőleg nem mindegyik foggal fog így szenvedni.

Vasárnap átmentünk Ági mamához ebédelni, ott aludtam egy kicsit, ott volt a dédi is. Délután Erikához meg Tomihoz mentünk Törökbálintra, mert ott laknak. Szép kertes házban laknak, a Buksi kutyus, aki tavaly volt nálunk, jó nagyot nőtt már. Persze én csak vele akartam foglalkozni szinte. Este jöttünk csak haza. Rita is meg Ági mama is velünk volt, addig apuci otthon takarított meg dolgozott.

Leave a Reply