2009. 02. HÉT

 

Hétfőn itt volt egész nap szinte Ági mama, mert a maminak fogorvoshoz kellett mennie. Egész jól elvoltunk, délután aludtam is egy óriásit. Kedden is itthon voltunk, mert annyira hideg van kint. Bár igaz, másfél órára kimentünk levegőzni a térre. Szerdán jött hozzánk Szilvi meg Tom meg Erzsi nagyi, meg itt volt Ági mama is. Játszottuk sokat, bár Tommal sokat összebalhéztam, mert persze nekem is mindig az a játék kellett, ami nála van, meghát az én játékaim voltak főleg, tehát kiakadtam, mikor Tom játszott velük. A mami szerint pedig nem szabad irigynek lennem, és engednem kell, hogy mások is játszanak a játékaimmal. Délután átjött Rita is meg a dédi is, mert ő nagyon rég nem látta már Szilvit meg Tomot.

Csütörtökön itt aludt a Rita, mert nem jó a számítógépe és itt dolgozott már pénteken kora reggel, a mamival együtt. Pénteken tőlünk ment dolgozni, de már hamar elindult, mikor felkeltem, már éppen ment is el.

Szombaton voltunk a mami barátnőjénél az Ancsánál, akitől a Fifi virágot kaptam, mikor itt volt nálunk karácsony előtt. Nagyon szép helyen laknak és egy nagy kutyusuk van, bár nem sokat láttam, mert nagyon hideg volt és gyorsan bementünk a házba. Elég későn értünk haza, úgyhogy jó sokára kerültünk ágyba. De persze nem voltam olyan álmos, mert hazafelé az autóban szundítottam egy kicsit.  Sajnos ma már hazamentek Tomék, legközelebb csak nagyon soká, májusban fogom őket látni. De addigra már biztos jó sokat fogunk beszélgetni.

Vasárnap délután átmentünk a Katiékhoz, mert Attikának névnapja volt a héten és megköszöntöttük.

Leave a Reply