2008. 47. hét – XI. 17 – 23.

Nagyon hideg idő lett a héten, kénytelen voltam kesztyűt húzni. Bár eleinte hallani sem akartam róla, a mami nem is erőltette, de miután kimentünk a piacra Ági mamával, beláttam, hogy tényleg hideg van, még szerencse, hogy Ági mama elhozta a kesztyűmet. Egész jó, meg lehet szokni.

A sétáló utcában már karácsonyi vásár van, nagyo szépen fel van díszítve minden, így az ablakból gyönyörű kilátásunk van. Meg is néztük a felépített házikókat, ahol a vásár van, de a mami elég ideges volt, mert össze-vissza rohangáltam és bújkáltam a bodegák között. Ő meg nem tudott utánam jönni mindig, mert közben Petit tolta a babakocsiban.

Csütörtökön Ági mamánál aludtam délután, addig a mami Petivel bement a RItához a munkahelyére, hogy megmutassa Petikét a kollegáinak, mert ők még nem látták. Kár, hogy engem nem vitt el, de legközelebb biztos megyünk.

Szombaton este Ági mamánál aludtunk Petivel együtt, mert anyuciék görög buliba mentek, de anyuci oda jött aludni hozzánk, csak apu ment haza. Biztos jól kipiheni magát, bár ilyenkor nagyon sokáig fent szokott lenni.

Vasárnap mentünk Balázs születésnapját ünnepelni. Igaz, Erzsi nagyi nincs itthon, így nem is volt az igazi, de azért anyuciék megpróbálták pótolni egy kicsit. Dollyval sütöttek rakott krumplit, egész finom lett, igaz én nem ettem belőle, másoktól hallottam. Aztán volt kétfajta torta is. Ott volt Zsolti is, sokat fényképezkedtünk.

Leave a Reply