2008. 46. hét – XI. 10 – 16.

 

Szerdán bent voltunk Erzsi nagyinál, mert megy ki pénteken Londonba Totóhoz, meg Szilvihez meg Guydaddyhez. Én is szívesen mennék vele, de engem most nem visz magával. Szóval elköszönni voltunk bent, egész nap ott voltunk, ott is aludtam, bár alvás után sietni kellett haza, mert mentünk a fodrász nénihez, aki levágta a hajamat. Nagyon jó lett, engedtem is, hogy vágja, csak azt nem engedtem, hogy azt a nagy, csúnya, bordó lepellel letakarjon. Hát így persze tiszta haj lett minden, főleg a szép pulóverem, na meg utána még viszketett is a nyakam rendesen.

Csütörtökön Ági mamához vitt minket anyu, mert el kellett mennie a doktor bácsihoz vizsgálatra, akinél én is, meg Peti is születtünk. Jó sokat kellett várnia szegénynek, én közben aludtam is egy nagyot, majd délután jött értünk és hazamentünk.

Pénteken Ági mama jött át hozzánk és főztek együtt a mamival, aztán én lementem a mamival sétálni is, addig ő vigyázott Petikére. Délután átjött anyu kolleganője, az Ági meg a kollegája, a Laci a Ritával. Egész sokáig itt voltak este, így hát persze, hogy nem akartam lefeküdni, nagyon soká feküdtem le, fél 11 után. A mami meg apu már nagyon idegesek voltak.

Szombaton a mamival meg Ritával elmentünk vásárolni egy nagy áruházba, a Peti is jött velünk, aztán aludtam egy kicsit délután, de nem sokat, mert reggel fél tízkor keltem fel.

Vasárnap Ági mamánál voltunk majdnem egész nap, ott is ebédeltünk, én ott aludtam. Ott volt dédi is, meg a Tomi, Erika, meg a Tomi barátja a Csaba is, na meg persze Rita. Nagyon jókat játszottam velük.

Leave a Reply