2008. 7. hét – jöjjön már a TAVASZ!!!

02.11. hétfő

Itthon voltunk nagyrészt, délelőtt próbáltam aludni, de elég hangosan fúrtak a házban, így felébredtem. Ma háromszor aludtam rövidet. Délután lent voltunk a játszótéren, vonatoztam meg hintáztam egy nagyot. Szuper volt. Az lesz már jó, ha már jó idő lesz és amikor apu hazajön, le tudunk menni elé, mikor jön haza és vele fogok játszani egy nagyot a játszótéren. Hát ehhez csak az kell, hogy jó sokáig világos és meleg legyen este.

433_3399.JPG 433_3398.JPG

02.12. kedd

Bent voltunk Ritánál a munkahelyen. Már nagyon otthonosan mozgok ott. Nekik is van olyan óriási labdájuk, mint nekünk otthon, meg a tornán és így már ismerős helyen mozogtam. Rita nem jött velünk haza sajnos, viszont hazafelé aludtam egyet az autóban.

434_3413.JPG

02.13. szerda

Ági nagyinál voltam délután, mert a maminak dolga volt, de nem soká jött is. Este elég soká aludtam el, pedig délután nem is aludtam. Este itt volt Rita, vele fürödtem. Legalább fél tíz volt, mire elaludtam. De reggel még korábban keltem, mint szoktam, szegény mami biztos nem nagyon örült nekem.

434_3416.JPG

02.14. csütörtök

Délelőtt átmentünk Ági nagyihoz, aztán elég sokat ott voltunk, a mami aludt egy kicsit, mert nagyon fáradt volt. Én is legalább 2 órát aludtam. Este apuci későn jött, így nem sokat tudtunk játszani, csak épphogy találkoztunk. Viszont vele fürödtem és nagyon jó volt.

434_34151.JPG

02.15. péntek

Délelőtt a mami nem érezte jól magát, így mikor én elaludtam, ő is aludt. Mire felkeltem, itthon volt apuci, aminek nagyon örültem. És már nem is ment vissza dolgozni. Nagyon jó volt. Délután Rita meg a mami levittek sétálni, jó hideg volt, de azért sütött a napocska. Hétvégén is jó hideg lesz, de talán már valamikor megérkezik végre a tavasz.

433_3390.JPG

Comments are closed.