2008. 6. hét – átlagos hét

02.04. hétfő

Bent voltunk ma a városban, ahol tornázni szoktunk. Játszottam egy nagyot, előtte meg anyuci elvitt sétálni a belvárosban babakocsival. Láttam jó sok villamost meg autót.

432_3247.JPG

02.05. kedd

Ringatón voltunk megint, most nagyon sokan voltak. Sajnos a végén történt egy baleset, estem egy nagyot, így nem jó kedvvel fejeződött be az egész. Utána kint voltunk a játszótéren, ami nagyon tetszett nekem. Végre kicsit jó idő volt és kipróbálhattam mindent, persze hogy nem volt kedvem a babakocsiban ülni utána sem, hanem egyedül akartam csak közlekedni.

432_3214.JPG

02.06. szerda

Ági mamához átmentünk délben, ott aludtam az udvaron vagy 3 órát. Délután is ott voltunk nála, aztán este mikor hazaértünk jó fáradt voltam, szegény apuval nem is játszottam sokat. De azért később kicsit jobb lett a kedvem, bár már nagyon korán, fél 8-kor aludtam is.

432_3213.JPG

nem integetek, ez egy amolyan rám jellemző testtartás, majd kinövöm…

02.07. csütörtök

Már reggel 7-kor kukorékoltam az ágyamban, egészen fél nyolcig csak kiabáltam. Utána megláttam a mamit és persze hogy elkezdtem sírni, hogy vegyen már ki. Ma elég esős idő van, úgyhogy nem nagyon mentünk ki, délelőtt aludtam egy nagyot, aztán délután tornázni voltunk. Most is jó sokan voltunk a tornán.

02.08. péntek

Délután Ági mamával meg Ritával elmentünk vásárolni, kaptam egy új szandált, mert a régi már nagyon kicsi volt, lelógott róla a lábujjam. Ez már 20-as méret, egy nagyon picit nagy, de hamar belenövök. Este itt aludt Rita, reggel jó korán keltettem őt, biztos nagyon örült nekem.

430_3091.JPG

02.09. szombat

Ma voltunk kint repülőzni anyuékkal. Nagyon jó volt, nagyon tetszett az óriási rét, nem győztem szaladgálni rajta. Mikor legutoljára voltunk, még nagyon picike voltam, talán 4-5 hónapos.

432_3218.JPG

02.10. vasárnap

Délután bementünk Sanyi nagypapához, meglátogatni, mert már két hete nem láttam, mióta Erzsi nagyi kiment Londonba. Ott volt Zsolti is, aztán jött Balázs meg Dolly. Este még kivittük Zsoltit a pályaudvarra, ment haza Érdre.

Comments are closed.